Kvarner newsletter / broj 1

Promocija
Katalog privatnog smještaja crikveničkog područja

U izdanju Udruge privatnih iznajmljivača smještaja iz Crikvenice ovih je dana iz tiska izašao prvi katalog privatnog smještaja s cijelog crikveničkog područja kojim bi se turistima trebala olakšati potraga za smještajem u privatnoj inicijativi.

Katalog sadrži pedesetak stranica na kojima je predstavljeno ukupno 78 privatnih iznajmljivača, a osim njihovih popisa te fotografija koje slikovito opisuju svaki objekt u njemu je precizirana cjelokupna ponuda te standardi smještaja.

U katalog je uvršten i cjelovit popis svih važnijih servisnih informacija i telefonskih brojeva. Brošura donosi i popis svih turističkih agencija i turističkih zajednica toga područja, cjelovitu povijest Crikvenice te je bogato ilustrirana.

Publikacija je prvenstveno tiskana s namjerom promidžbe crikveničkog turizma i prateće infrastrukture privatnog smještaja te će se distribuirati na brojnim inozemnim i domaćim turističkim sajmovima i info punktovima.

Iako je u katalogu predstavljen veliki broj privatnih iznajmljivača, to nipošto nije cjelokupna ponuda privatnog smještaja na crikveničkom području. Njih, naime, ima oko 1600, no kako nisu svi članovi spomenute Udruge tako su u katalog uvršteni samo njihovi kapaciteti.

Osim kataloga, članovi Udruge privatnih iznajmljivača smještaja iz Crikvenice imaju i internet stranicu sličnog sadržaja (adresa: www.app-crikvenica.com) s obzirom na to da veliki postotak crikveničkih gostiju smještaj danas traži upravo putem interneta.
U planu je, kako je najavljeno, i stvaranje svojevrsne virtualne baze podataka svih crikveničkih iznajmljivača smještaja kako bi gosti koji žele ići na odmor u to područje imali cjelovit pregled svih objekta za smještaj turista.