Kvarner newsletter / broj 8

Opatija
Prvi Champagne&Caviar Bar na Jadranu

Poznati opatijski restoran Bevanda nedavno je otvorio i prvi Champagne&Caviar Bar na Jadranu. Otprije poznat po odličnoj hrani, restoran gostima Opatije i okolice sada pruža novi užitak i gastronomska iskušenja.

U Champagne&Caviar Baru, čijim je otvaranjem u prvoj polovici srpnja restoran Bevanda svoju ponudu izjednačio s vodećim restoranima Mediterana, nudi se šezdesetak vrsta šampanjca, nekoliko vrsnih hrvatskih i talijanskih pjenušaca, vodeće svjetske votke te delikatesna hrana koja pristaje uz spomenuta pića – kavijar, losos i kamenice. Dodatno zadovoljstvo gostima će svakako biti i ugodan ambijent na samoj obali mora.

Restoran Bevanda otvoren je 1971. godine, a njegova se ponuda temelji na svježim sezonskim namirnicama, uključujući i svježu ribu te plodove mora. U samom vrhu hrvatske gastronomske i enološke ponude, restoran Bevanda otvaranjem Champagne&Caviar Bara radi novi iskorak, koji će bez sumnje među opatijskim gostima naići na brojne poklonike.