Kvarner newsletter / broj 9

Novi Spa Hotels & Resort
Atraktivno odredište za kongresne goste

Kvarner i Hrvatska odnedavna su bogatiji za luksuzno turističko odredište koje uz vrhunsku uslugu nudi i najmodernije kongresne sadržaje. Novi Spa Hotels & Resorts u Novom Vinodolskom najveće je kongresno odredište u Hrvatskoj, tim zanimljivije što nudi i sofisticirani wellness, kojem ni veličinom ni sadržajima u Europi nema konkurencije.

Riječ je o jedinstvenom luksuznom resortu koji se nalazi na plaži. Uz najveći i najsofisticiraniji SPA centar u Europi, luksuzan kompleks Novi Spa Hotels & Resorts odlikuje se vrhunskom ponudom sadržaja koji zadovoljavaju i najzahtjevnije goste. Smješten je na blagoj uzvisini duž 1,5 km dugačke obale, ima 130 hotelskih soba i apartmana te 366 luksuznih apartmana u vilama. Svi su interijeri vrhunski dizajnirani te povezuju ambijentalne vrijednosti prostora s najnovijim tehnološkim dostignućima.
Uz wellness i najsuvremenije opremljen kongresni centar, Novi Resort ima i brojne druge sadržaje kao što su sportski tereni, dječji klub s posebnim programima za najmlađe, shopping galerija, čak 12 različitih restorana, bazeni, pješčana i šljunčana plaža te bogat izbor večernje zabave.
Novi Spa Hotels & Resort je od međunarodne zračne luke u Rijeci udaljen samo 20 minuta vožnje automobilom, a 90 minuta vožnje daleko je od Zračne luke Zagreb te je tako vrlo dobro povezan sa svijetom.