Kvarner newsletter / broj 11

Rijeka i Opatija
Novo lice dobrodošlice!

Kvarnerske gradove Rijeku i Opatiju već dulje vrijeme povezuje atraktivni turistički hop on-hop off autobus, koji na traženje turista dobiva još jednu postaju. Ali uskoro će ih povezivati i zajednička kartica dobrodošlice koja će boravak u oba odredišta učiniti još zanimljivijim, ugodnijim te – jeftinijim.

Rijeku i susjedno poznato turističko odredište Opatiju najbolje ćete upoznati atraktivnim turističkim hop on-hop off autobusom, koji na zahtjev gostiju upravo uvodi još jednu stanicu – kod Rijeka Towera, jednog od najvećih hrvatskih šoping centara, u kojem će svatko pronaći trgovačku, ugostiteljsku i zabavnu ponudu po svojoj mjeri. Uz brojne ugostiteljske sadržaje, u Rijeka Toweru je i oko 150 prodavaonica s vrlo atraktivnom ponudom – od suvenira do predmeta za dom i osobnu uporabu, pa je šoping centar sve češći cilj turista i iz drugih dijelova Kvarnera.

Dosadašnja kartica Rijeka Card, gostima atraktivna zbog brojnih povlastica u korištenju prijevoza, kulturne, gastronomske, zabavne i trgovačke ponude, početkom godine proširuje se i na ponudu Opatije pa za njezine izdavatelje – turističke zajednice gradova Rijeke i Opatije – nije problem pronaći one koji nude povlastice nego kako velik broj zainteresiranih ipak svesti na – razumnu mjeru.