Kvarner newsletter / broj 11

Liburnia Riviera Hoteli
Prosinac u znaku blagdanskih okusa i slavljeničke atmosfere

Prosinac će u hotelima u Opatiji i nedalekom Lovranu biti u znaku čokolade, blagdanskog ugođaja, zabave i užitka u bogatoj wellness ponudi. A tek novogodišnja noć…

Hotelska tvrtka Liburnia Riviera Hoteli, u čijem sastavu posluje velik broj hotela u Opatiji te Lovranu i Mošćeničkoj Dragi, za blagdansko je vrijeme pripremila bogat program. Početak će mjeseca u hotelima Ambasador i Admiral te kavani Imperial biti u znaku čokoladnih slastica, čime se oni pridružuju već tradicionalnoj opatijskoj manifestaciji Dani čokolade. Uz slatke okuse, prigoda je to i za reviju torti kao i zabavne sadržaje za djecu. Od 10. do 31. prosinca u kavani Hotela Kristal održavaju se Dani božićno-novogodišnjih kolača. Blagdanskom ugođaju posebno će pridonijeti velike žive jaslice koje će na Badnjak biti postavljene u lovranskom Hotelu Excelsior te na terasi kavane Imperial uz koje će poslije ponoći biti organizirani i ugostiteljski sadržaji.

Zadnji će dani 2008. godine biti u znaku plesnog šou programa “SnowShow”, glazbe za ples te dočeka Nove godine u svim hotelima Liburnia Riviera Hotela.

Sve navedene sadržaje zamislio je i realizirat će ih Liburnijin animacijski tim Liburnia Entertainment Team.