Kvarner newsletter / broj 11

Novi Spa Hotels & Resort
Najveći europski wellness

Ovih dana u turističkom naselju Novi Spa Hotels & Resort vrata otvara wellness centar, najveći u Europi, pa će gosti koji ondje borave uz blagdansko slavlje imati i priliku za istinski wellness užitak.

Wellness centar površine čak deset tisuća četvornih metara nalazi se na samoj morskoj obali i iz njega se pruža prekrasan pogled na more. Wellness ima bogate sadržaje i usluge primjerene željama i očekivanjima i najzahtjevnijih gostiju. U sklopu wellnessa nalazi se i restoran zdrave hrane, jedan od deset restorana u tom turističkom naselju.

Početak 2009. godine također je i vrijeme kada će u potpunosti biti u funkciji kongresna dvorana za 2500 ljudi, koju je moguće pregraditi u više manjih. Uz nju se nalazi i osam manjih dvorana. Svi prostori su opremljeni vrhunskom tehnologijom.

U sklopu turističkog naselja Novi Spa Hotels Resort – koje se nalazi u blizini poznatog turističkog središta Novi Vinodolski – gostima je na raspolaganju hotel standarda pet zvjezdica sa 130 soba, kao i 336 luksuznih apartmana smještenih u četrdesetak objekata. U naselju se također nalazi veliki Dječji grad. Restorani uz nacionalnu kuhinju nude i japansku, francusku i talijansku kuhinju koje pripremaju kuhari iz tih zemalja.