Kvarner newsletter / broj 11

Opatija
U Novu uplovite u – bazenu!

Ako ste odlučili ovu Novu godinu dočekati drukčije od drugih, ne biste li tako osigurali da ona cijela bude drugačija, predlažemo vam da u nju uđete u kućnom ogrtaču i uz pjenušac ili pak u bazenu. Postoji li doista između ulaska u novu godinu i njezinog tijeka neka tajna veza, ugodna je 2009. zajamčena!

Za takav originalan način proslave silvestarske noći pobrinut će se osoblje opatijskog Hotela Ambasador, koji dvostruko slavi –  ulazak u Novu godinu, ali i prvi rođendan hotelskog wellnessa. Suprotno načelima wellness prehrane, za blagdansku je večeru pripremljen bogat buffet te poseban glazbeni program.

Recimo i to da je novogodišnja noć zapravo veliko finale jednomjesečne proslave prvog rođendana wellnessa “FiveElements”, koje je obilježeno posebno primamljivim paketima usluga što uključuju korištenje wellness sadržaja uz mogućnost smještaja u tom luksuznom hotelu. Posebne pogodnosti očekuju sve koji posjeduju VIP club karticu, a zanimljivo je da se kao originalan blagdanski dar sugeriraju poklon bonovi wellness centra.