Kvarner newsletter / broj 11

Rijeka
Choco bar na Korzu

Nakon Zagreba i Opatije hrvatski proizvođač slastica Kraš otvorio je Choco bar i u Rijeci, u čijoj će paleti vrhunskih slatkih i ručno rađenih delicija doista uživati i najizbirljiviji sladokusci.

Čokoladni napici, kokteli, slatke plate, specijalne torte, ručno rađene praline kao i mnoge druge slasne delicije tek su dio ponude Choco bara otvorenog na riječkom Korzu. Choco bar je otvorio Kraš u reprezentativnom prostoru svoje Bonbonniere u srcu grada, pruživši mogućnost Riječanima da svakodnevno uživaju u slasticama. Time je Rijeka dobila atraktivan sadržaj, kojemu zacijelo neće odoljeti ni sladokusci među mnogim turistima i posjetiteljima grada Rijeke. U širokoj paleti Kraševih proizvoda, s tradicijom proizvodnje duljom od 130 godina, gostima Choco bara doista se pruža velika mogućnost izbora između raznih slatkih ručno spravljenih delicija. Kraševi proizvodi danas se prodaju u čitavom svijetu, a istaknuti brendovi, poput Bajadere ili Griotta, izvoze na sve kontinente. Otvaranjem još jednog Choco bara Kraš je i svojim potrošačima u Rijeci pružio mogućnost da u atraktivnom prostoru uživaju u vrhunskim slasticama. To je treći Choco bar koji je poznati proizvođač slastica otvorio u Hrvatskoj. Prvi je u Zagrebu, drugi se nalazi u Opatiji, a sada evo i trećeg u Rijeci, dok je izvan granica Hrvatske jedan takav bar, otvoren u glavnom gradu Makedonije Skoplju.

Novootvoreni Choco bar u Rijeci osmislio je belgijski dizajnerski studio “Nivo 3”, specijaliziran za uređenje čokolaterija i angažiran u mnogim europskim gradovima.