Kvarner newsletter / broj 14

Ponuda
Ožujak – mjesec otvorenih wellness vrata

Izvanredna klima, bogata wellness ponuda, prekrasan ambijent i zdrava hrana važni su, ali ne i svi razlozi za posjet Opatiji u proljeće. U ožujku za to postoji i razlog više – to je, naime, mjesec otvorenih wellness vrata, što je idealna prilika da detaljnije upoznate tu ponudu te si priuštite tretmane blagotvorne za tijelo i duh.

Opatijska je wellness ponuda iznimno bogata pa većina hotela u svojim wellnessima uz one svima zajedničke nudi i posebne tretmane po kojima se razlikuju od drugih. No, svima je uz kvalitetnu uslugu zajedničko da ponudu temelje na blagodatima mediteranskog podneblja. Tako, primjerice, wellness centar Essentia Adriatica, koji se nalazi u Grand hotelu Adriatica, u ožujku tretmane lica prirodnom kozmetikom nudi uz 30 posto popusta. Aroma tretmani s masažom, temeljeni na medu i aromatičnim uljima, sada stoje pola uobičajene cijene, a dvosatni tretmani tijela nazvani Raskošni ritual zlatom u ožujku su jeftiniji 40 posto. Spa&Beauty Hotela Bristol po promotivnoj cijeni nudi tretmane ekskluzivnim biljnim preparatima, a osmislili su i after work spa party s programom opuštanja i osvježavanja. U wellnessu Hotela Mozart posjetitelji će se po promotivnim cijenama počastiti wellness koktelima serviranim uz voće na štapiću, uz mogućnost osvajanja vrijedne spa nagrade. Wellness paket ovog hotela uključuje smještaj i paket tretmana po promotivnim cijenama. Hotel Miramar po povoljnijim cijenama nudi ajurvedske tretmane potpunog opuštanja i uspostavljanja unutarnje harmonije, a Spa&Beauty Lavrvs u Vili Kapetanović na sve usluge u spa centru daje 20 posto popusta. Jednak postotak odobravaju i Hotel Milenij te Grand hotel 4 opatijska cvijeta za bogatu wellness ponudu i masaže, pri čemu ti centri vikendom ostaju otvoreni sve do ponoći. Thalasso Wellness Centar Opatija nudi uslugu kavitacije (nekirurške liposukcije) s 30-postotnim popustom, a popuste od 20 odnosno 25 posto daju i na tretmane dugotrajne epilacije te masaže eko-uljima, masaže korištenjem laktova te anticelulitne masaže. Five elements Wellness & Spa Hotela Ambasador priređuju wellness party subotom navečer po promotivnoj cijeni. Aqua spa tretmani nude se uz 40 posto popusta i dodatne pogodnosti. U istom wellnessu četvrtkom su spa relax zona, bazen i fitness od 17 do 21 sat za žene besplatni. Cijena wellness poklon bonova niža je u ožujku 20 posto. Hoteli Kristal i Admiral daju 20-postotni popust na usluge, a u centru Jiva Ayurveda sve su cijene tretmana niže za petinu.

U mjesecu otvorenih wellness vrata Park prirode Učka priređuje besplatno razgledavanje uz stručno vođenje, s mogućnošću vođenja na engleskom i talijanskom jeziku.

Užitak u opatijskim wellnessima upotpunite i šetnjom čak 12 kilometara dugom prekrasnom šetnicom uz more. Doprinos vašem zdravlju je neprocjenjiv, a korištenje – besplatno.