Kvarner newsletter / broj 2

Hotel Mozart Opatija
Otvoren wellness centar Cosmetic Studio Mozart

Nakon što je prije godinu dana Hotel Mozart na javnoj dražbi kupio Abi Shalabi, vlasnik tvrtke Eles, inače tast svjetski poznatog tenisača Ivana Ljubičića, jedan od najljepših opatijskih hotela renoviran je i otvoren za goste. U sklopu hotela nedavno je otvoren najmoderniji wellness centar koji, osim finske i turske saune, jedini u Hrvatskoj ima i japansku saunu, zatim jacuzzi te kozmetički studio.

U uređenju interijera wellnessa sudjelovala je Aida Ljubičić, supruga poznatog hrvatskog tenisača, a osim wellness centra, u hotelu je otvoren i stalni postav izložbe “Hotel Mozart”, kao dio projekta “Opatija, grad muzej srednje Europe”.
Hotel Mozart je elegantan butik hotel bogate povijesti, koja seže na kraj XIX. stoljeća. Zgrada hotela predstavlja najljepši primjer opatijske secesije, a smještena je na idealnoj lokaciji – u samom srcu Opatije. Hotel ima 26 prostranih, klimatiziranih standardnih i superior soba, namještenih secesijskim namještajem, opremljenih minibarom, sefom te satelitskim i PAY TV sustavima. Hotel pruža 24-satni room service, besplatni bežični internet u svim sobama i na prostoru cijelog hotela, a gostima su besplatni i sadržaji novootvorenog wellness centra Cosmetic Studio Mozart.
Uz dva apartmana, krunu ponude čini rezidencijalni apartman 402 koji se sastoji od dnevne i spavaće sobe, velike kupaonice s hidromasažnom kadom, manje kupaonice te velike terase koja se proteže cijelom dužinom apartmana, a po potrebi se može povezati s još jednom dvokrevetnom sobom. Rezidencijalni apartman nudi mogućnost dodatnih usluga – osobnog butlera i baby sittinga.
Uz vjenčanja, koktel zabave i svečane večere u luksuznom restoranu i na vrtnoj terasi, Hotel Mozart organizira i manje seminare, prezentacije i kongrese u konferencijskoj dvorani i manjim sobama za sastanke.