Kvarner newsletter / broj 15

Liburnia Riviera Hoteli
Ponuda bogatih okusa

Gostima opatijskih hotela koji posluju u sastavu tvrtke Liburnia Riviera Hoteli svaki se dan u travnju pripremaju zanimljiva događanja uz bogatu ponudu okusa. Veći je dio ponude u preduskrsno vrijeme posvećen obilježavanju toga blagdana, ali dobrih okusa i isto takve zabave neće nedostajati ni u drugom dijelu mjeseca.

U hotelima Ambasador, Imperial i Kristal sve do 15. travnja traju Dani uskrsnih kolača. Dani jela od šparoga u lovranskom Hotelu Excelsior, koji traju do 12. travnja, od 10. do 19. travnja obogaćeni su i Danima uskrsnih kolača. Od 24. travnja do 5. svibnja na istom se mjestu priređuje “Simfonija proljetnog voća”. Od Velikog petka 10. travnja pa do 13. travnja u Taverni Admiral mogao se kušati znalački pripremljen bakalar, a od 16. do 26. travnja ondje će se održati Dani creske janjetine. “Lisnata bajka” s kolačima od lisnatog tijesta trajat će u Hotelu Kristal od 16. travnja pa sve do kraja mjeseca.

Gastronomske svečanosti pratit će i zanimljiv zabavni program. Tako će Poljski dani 17. i 18. travnja u Hotelu Imperial biti popraćeni koncertom folklornog ansambla iz Poljske. Ondje se svake subote u travnju priređuju plesne večeri, a na Uskrs točno u podne na Imperialovoj terasi priređen je promenadni koncert. Ukratko, dobri okusi, zabava, prekrasan ambijent i srdačna dobrodošlica su zajamčeni.