Kvarner newsletter / broj 15

Kastav
CD-ROM razglednica kao pozivnica i spomenar

Tko želi upoznati gradić Kastav, dojmove o njemu podijeliti s prijateljima ili pak sačuvati sjećanja na posjet, od sada u tome ima moćnog saveznika – CD-ROM razglednicu Kastva.

Upućena poštom ili kao dar, razglednica je sastavni dio projekta multimedijske prezentacije Kastva, koja na hrvatskom, engleskom, njemačkom i talijanskom jeziku vodi kroz grad, njegove kulturno-povijesne i druge znamenitosti, smještaj, gastronomsku i enološku ponudu te poziva na obilazak gradske cjeline unutar srednjovjekovne utvrde. Izradu CD-ROM-a potaknula je Turistička zajednica grada Kastva u suradnji s Gradom Kastvom, a realizirala ju je tvrtka Gideon Multimedia iz Splita, koja je do sada slične projekte radila i za više europskih gradova kao što su London, Salzburg, München, ali i Split itd.

Uz CD-ROM, projekt multimedijske prezentacije Kastva također obuhvaća web stranicu Turističke zajednice (www.kastav-touristinfo.hr) te novi prospekt tiskan u šest jezičnih varijanti – na hrvatskom, engleskom, njemačkom, francuskom, talijanskom i slovenskom jeziku. Sve to zajedno snažni su i grafički prepoznatljivi marketinški alati za ovaj povijesni gradić koji goste mami svojom kulturno-povijesnom baštinom, velikim brojem manifestacija, kvalitetnom enološkom i gastronomskom te sve bogatijom smještajnom ponudom.