Kvarner newsletter / broj 16

Rab
Hotelu Imperial četiri zvjezdice

Rapski hotel Imperial, nakon završenog procesa obnove, dobio je – prvi na tom otoku – četiri zvjezdice te je tako i službeno potvrđeno da se tradicija na najbolji mogući način udružila s kvalitetom i bogatstvom ponude. Za mnoge poklonike toga hotela, izgrađenog daleke 1927. godine, to je više nego dobra vijest te pozivnica za dolazak…

Hotel Imperial, koji je izgrađen prije čak 82 godine i oduvijek je simbol visoke kvalitete rapskog hotelijerstva, u ovu godinu ulazi renovirane kuhinje prilagođene HACCP sustavu kontrole zdravstvene ispravnosti hrane, uređenog restorana kao i okoliša. Tome treba dodati da je prošle godine obnovljeno i prema visokim standardima opremljeno svih 136 hotelskih soba, pa se sada može reći da je kompletno uređen, što dokazuje i nova kategorizacija. Dobivene četiri zvjezdice Hotel Imperial, uz uređenje i opremu, opravdava i visokom kvalitetom usluga, zbog kojih je odavna stekao mnoge poklonike. Hotel je okružen prekrasnim mediteranskom raslinjem parka Komrčar, a nalazi se u neposrednoj blizini stare jezgre grada Raba, ali i nedaleko od gradske plaže. U sklopu hotela su restoran i aperitiv bar, suvenirnica, frizerski i kozmetički salon i prekrasna terasa koja privlači turiste. Novost je i kongresna dvorana sa 80 mjesta, čime je potvrđena i orijentacija na kongresni turizam.

Imperial tradicionalno posluje od ranog proljeća do kasne jeseni, a otvara se i za Novu godinu. U njega dolazi i velik broj stalnih gostiju, koji ga vole zbog osobite atmosfere i tradicije vješto usklađene s kvalitetom usluge kakvu traže suvremeni gosti.

Tvrtka Imperial Rab, specijalizirana za hotelijerstvo, ugostiteljstvo i turizam, svake godine ulaže u kvalitetu i nove sadržaje turističkih objekata u svom sastavu. Tako ovu turističku godinu Hotel Padova dočekuje s renoviranim vanjskim bazenom, dok su u Hotelu Karolina uređeni recepcija i hotelsko predvorje te kongresna dvorana za šezdesetak ljudi. Autokamp Radova III ima 25 novih mobilnih kućica. Sve nabrojeno potvrđuje da se rapska turistička tvrtka iznimno dobro pripremila za sezonu te da goste očekuje s novim sadržajima i kvalitetnije usluge.

Inače, Imperial Rab ukupno raspolaže sa 1300 postelja u hotelima, 1050 postelja u hotelskom naselju San Marino, 5000 mjesta u autokampovima, a u sastavu tvrtke je i apartmansko naselje te vile u turističkom naselju Suha punta.