Kvarner newsletter / broj 18

Malinska na otoku Krku 
Riu Blue Waves osvojio goste   

Iako je s radom započeo tek nedavno, već i prvi mjesec rada hotela Riu Blue Waves potvrdio je interes turista za njegovu ponudu pa se do kraja ljeta ondje traži i – krevet više.

Hotel Riu Blue Waves u poznatom turističkom odredištu Malinskoj na otoku Krku s radom je započeo 30. svibnja. Od tada se može pohvaliti odličnom popunjenošću koja u samoj špici sezone, do kraja kolovoza, doseže maksimum. Štoviše, interes gostiju nadilazi kapacitete ovoga hotela u kojem je 97 smještajnih jedinica. Od toga, samo je 10 soba a preostali su dio apartmani. U sklopu hotela također su tri bara i dva restorana. Uz tematski a la carte restoran, u kojem se nude prije svega hrvatski specijaliteti, glavni je restoran smješten na samoj obali. Osim što se u njemu hrane gosti koji su smješteni u sobama i apartmanima ovog objekta, restoran je također otvoren i za goste kao su ondje u prolazu ili borave u drugim objektima.
U sklopu hotelskog kompleksa Riu Blue Waves nalazi se kongresna dvorana, wellness i fitness te bazeni za odrasle i djecu.

Ovaj je novoizgrađeni hotel jedna od rijetkih greenfield turističkih investicija na hrvatskom Jadranu. Smješten je uz samo more a vrijednost investicije je 22 milijuna eura. U prvoj godini poslovanja hotel će raditi sezonski, do samog početka studenoga, a u budućnosti se planira cjelogodišnji rad.