Kvarner newsletter / broj 18

Rapski ljetni festival
(Najmanje) Dva užitka u jednom 

Poznato turističko središte Rab kao i cijeli otok Rab početkom su kolovoza domaćini Rapskom ljetnom festivalu koji ljubiteljima glazbe pruža priliku za najmanje dva užitka u jednom.

Rapski ljetni festival se održava 6. i 7. kolovoza a njegov dvodnevni program započinje prezentacijom najvećeg koktela na svijetu na središnjem Trgu sv. Kristofora. Dakako, koktel ćete moći i kušati  te uz to na gradskom stadionu uživati na partyju uz gostovanje DJj-eva i njihovih gostiju. Sljedećega dana na gradskom se stadionu u 22 sata najavljuju koncerti Cubismo feat Buena Vista social Club & Afro Cuban All Stars guest, Chico Castillo iz Gipsy Kings Band te pjevačice zabavne glazbe iz Hrvatske, Nine Badrić.

Za sve ljubitelje glazbe ovo će svakako biti prava poslastica, tim prije što ovaj kvarnerski otok pruža i mogućnosti za pravi odmor u zanimljivom okruženju. Naime, najveća je rapska hotelska kuća Imperial d.d. u vrijeme Rapskog ljetnog festivala priredila atraktivne i cijenom prihvatljive tjedne turističke aranžmane koji omogućuju da otkrijete sve znamenitosti otoka Raba te uživate u njegovoj ljepoti i sadržajima.