Kvarner newsletter / broj 19

Dramalj
Na ljetovanje s teniskim reketom i udicom

Za ljubitelje sporta, klapske pjesme i mediteranskog ugođaja koji žele pobjeći daleko od gužve većih turističkih središta, mjesto Dramalj idealno je odredište. Ne zaboravite teniski reket, udicu i pripremite se za izvrsne gastronomske užitke…

Ako ste ljubitelj tenisa, posve je sigurno da ćete u Dramlju uživati u najavljenim turnirima. Naime, u sportskom centru turističkog naselja Kačjak tenis double turniri održavaju se 8. i 22. kolovoza, dok je za 15. kolovoza najavljen tenis single turnir. Boćarski turnir za goste Dramlja održava se 16. kolovoza, a gostima je upućena pozivnica za udičarenje 22. kolovoza u dramaljskoj lučici Pazdehova. No, bez obzira na sportske sklonosti, u ovom turističkom mjestu nedaleko od Crikvenice goste očekuju zabavni programi, klapska pjesma i ribarske večeri zahvaljujući kojima će osjetiti mediteranski ugođaj u najboljem smislu te riječi.
Dramalj, mjesto koje se počelo intenzivnije turistički razvijati potkraj 19. stoljeća, danas najvećim dijelom živi od turizma pa ima razvijenu smještajnu, sportsku i ugostiteljsku ponudu. Uz privatne vile, apartmane i ponudu Hotela Vali, Grand hotela Dramalj i Hotela Riviera, na poluotoku Kačjaku nalazi se turističko naselje Kačjak sa smještajnim kapacitetima za 500 osoba, sportskim i zabavnim terenima.