Kvarner newsletter / broj 22

Happy Dog
Prvi riječki hotel za pse

Vlasnici pasa koji godišnji odmor žele provesti na području grada Rijeke kao i Riječani koji odlaze na put odsad svoje ljubimce mogu smjestiti u pseći hotel. Osim smještaja, ljubimci imaju i salon za uljepšavanje te prodavaonicu sa psećim potrepštinama.

U Šibenskoj ulici u predjelu Turnić u Rijeci ovih je dana svečano otvoren prvi gradski hotel za pse. Nazvan je Happy Dog, a nalazi se u sklopu postojećeg velikog salona za uljepšavanje pasa i prodavaonice sa psećim potrepštinama. Hotel zasad ima pet boksova za srednje velike pse te veći broj boksova za male pse, a ukaže li se potreba, njihov će se broj povećati. Osim smještaja, usluga boravka u hotelu uključuje prehranu, redovitu šetnju, posebnu skrb i odlazak veterinaru ako je to potrebno te naravno maženje, paženje i igru.

Uza sve to, valja naglasiti da se hotel nalazi tik do velike zelene površine pa će psi imati vlastito dvorište i livadu za istrčavanje bez bojazni da će odlutati na prometnicu.

Vlasnica novootvorenog hotela velika je ljubiteljica životinja i brine o nekoliko svojih pasa, mačaka i zečeva, što je ujedno i najbolja preporuka ovom hotelu. Psi će zasigurno dobiti najbolju moguću skrb. Valja istaknuti i to da Rijeka nije jedini grad u Primorsko-goranskoj županiji koji ima hotel za pse, jer je još prije nekoliko godina u mjestu Veprinac nadomak Opatije za njih otvoren hotel “Šapice”.