Kvarner newsletter / broj 25

Valentinovo u Opatiji
Romantični aranžmani usred karnevalskog ludila

Opatija, po mnogima idealno odredište za romantičnu proslavu Valentinova, i ove godine spremno dočekuje sve zaljubljene, one koji će to tek postati kao i one koji su jednostavno zaljubljeni u život. Brojni wellness centri nude niz romantičnih paketa, a zasitite li se romantike ili poželite li doživjeti nešto novo, jednostavno izađite iz hotela i uživajte u domaćem karnevalskom ludilu…

Postoji li romantičnije mjesto na Kvarneru od Opatije?! Sve, dakako, ovisi o ukusima, ali nikako se ne može poreći da je Opatija bez premca jedno od najopjevanijih i najromantičnijih hrvatskih primorskih odredišta te je zbog toga idealna upravo za boravak na – Valentinovo. A kako ono ove godine pada u nedjelju to može biti dodatan razlog da u Opatiji provedete zaista romantičan vikend.

Od brojnih opatijskih hotela njih osam, svi odreda visoke kategorije, imaju velike wellness centre. Opatija je, naime, jedna od najznačajnijih wellness destinacija u Hrvatskoj. Suvremena wellness ponuda izrasla je iz duge tradicije nekadašnjih vrlo popularnih termalnih i ljekovitih centara. Na tim se temeljima bazira i današnja turistička ponuda koja prirodne značajke udružuje s modernim wellness i turističkim trendovima.

Uoči Valentinova zaljubljenim se parovima nude brojni paket-aranžmani s posebnim pogodnostima i naglaskom na wellness i spa tretmane za dvoje. Programi objedinjuju ugodne masaže u dvoje, aromaterapiju, antistresne i beauty programe, tretmane za podizanje energije tijela i duha, talasoterapiju, revitaliziranje kristalima i niz drugih sličnih tretmana. Izvrsna nadopuna tim relaksirajućim programima svakako su i karnevalski programi u čijem znaku živi Opatija, ali i mnogi drugi kvarnerski gradići.