Kvarner newsletter / broj 25

Liburnia Riviera Hoteli
Ljetujte i – štedite

Osim velikih popusta na last minute rezervacije atraktivnih zimskih paket-aranžmana, opatijski hoteli koji posluju u grupaciji Liburnia Riviera Hotela započeli su i s ponudom ranih rezervacija (early booking) s 30-postotnim popustom na cijene smještaja za nadolazeću sezonu. Recesija tako neće biti prepreka vašem godišnjem odmoru.

Želite li se ovo ljeto na Opatijskoj rivijeri odmarati po znatno nižim cijenama smještaja od uobičajenih za to doba godine, najbolje je vrijeme za rezervaciju jer se u hotelima koji posluju u okviru Liburnia Riviera Hotela ovih dana krenulo s velikom akcijom ranih rezervacija (early booking). Akcija se odnosi na 13 hotela u Opatiji, Ičićima i Lovranu, a rani buking snižava cijene u dvokrevetnoj ili jednokrevetnoj sobi s polupansionom uz minimalno četiri noćenja smještaja za čak 30 posto. Ponuda vrijedi za smještaj, ovisno o hotelu, od kasnog proljeća pa sve do kasne jeseni.

U sklopu Liburnia Riviera Hotela posluje ukupno 15 hotela mahom visoke kategorije u Opatiji, Ičićima, Lovranu i Mošćeničkoj Dragi te autokamp i turističko naselje u Medveji. S toliko hotela tvrtka Liburnia Riviera Hoteli među vodećim je hotelsko-turističkih kompanijama na cijeloj Opatijskoj rivijeri. Visoka kvaliteta hotela gostima pruža izvrsne uvjete za odmor i zabavu – udobne hotelske sobe, uzbudljive barove i restorane, odličnu infrastrukturu za poslovne i kongresne goste, sadržaje za wellness i rekreaciju kao i brojne aktivnosti na otvorenom, a primamljive posebne ponude nude se tijekom cijele godine.

Tako se uz najavljeni rani buking nude i posebne pogodnosti za last minute rezervacije u nadolazećem razdoblju. 

Stoga ako želite provesti preostali dio zime, proljeće i ljeto na Opatijskog rivijeri zabavljajući se u kasinu i brojnim wellness centrima, najavljene pogodnosti posve će otkloniti vaše dvojbe idu li ugodan odmor i potreba za štednjom zajedno…