Kvarner newsletter / broj 26

Valamar Koralj Romantic hotel Krk
Novi sadržaji za još romantičniji ugođaj

Sustavno podizanje kvalitete usluga donijelo je Valamar Koralj Romantic hotelu, smještenom u gradu Krku na istoimenom otoku, imidž jednog od romantičnijih hotela na cijelom Jadranu, a ovogodišnja ulaganja u dodatne sadržaje te novi wellness i beauty centar još će više učvrstiti tu poziciju.

Valamar Koralj Romantic hotel, smješten u gradu Krku na istoimenom otoku, intenzivno se priprema za početak nove turističke sezone. Tako će već početkom travnja prvim ovogodišnjim gostima otvoriti vrata i ponuditi im nove, još romantičnije sadržaje.

Ulaganjima vrijednim oko 400.000 eura hotel je dobio novi veliki wellness i beauty centar, čiji su sadržaji uvelike prilagođeni imidžu koji taj hotel intenzivno gradi posljednjih godina. Hotel se na tržištu pozicionirao kao odredište romantika i hedonista.

Novi wellness centar površine 350 četvornih metara ima tursku, finsku ili infracrvenu saunu, a moguće je i opuštanje u sobama za relaksaciju te dark roomu. Centar se naslanja na postojeće sadržaje – otvorene bazene i whirlpool, a uz njih se dodatno uređuje i cjeloviti beauty centar. Ponuda toga centra bit će prilagođena parovima, a muškarci i žene jednako će moći uživati u uljepšavanju i masažama.

Investicije, kako najavljuju iz Valamar Koralj Romantic hotela, tu neće stati, pa se tako već planiraju nova ulaganja s kojima će krenuti 2012. godine. Hotel za sada nudi uslugu u rangu visoke tri zvjezdice pa je osnovni plan podizanje te kategorije za još jednu zvjezdicu. Tako će hotel u skorijoj budućnosti dobiti nove smještajne jedinice te niz dodatnih romantičnih detalja, među kojima i veliku dvoranu za vjenčanja.