Kvarner newsletter / broj 27

Familiy Hotel Vespera Mali Lošinj
Jedini hrvatski hotel u članstvu Kinderhotelsa

S obzirom na snažno poslovno usmjerenje prema obiteljskom turizmu te sveobuhvatnoj ponudi i usluzi namijenjenoj djeci, Family Hotel Vespera iz Malog Lošinja nedavno je uvršten u poznatu europsku grupaciju Kinderhotels te je zasad jedini takav hotel u Hrvatskoj.

Familiy Hotel Vespera, smješten uz more, oko dva kilometra udaljen od grada Malog Lošinja na otoku Lošinju, postao je odnedavno punopravni član europske grupacije Kinderhotels, usmjerene isključivo prema obiteljskom turizmu i ponudi namijenjenoj djeci.

Lošinjski Family Hotel Vespera, koji posluje u okviru tvrtke Jadranka hoteli, zasad je jedini specijalizirani hotel za obiteljski odmor na Jadranu.

Grupacija Kinderhotels, čije se sjedište nalazi u Austriji, okuplja brojne "dječje" hotele u Njemačkoj, Austriji, Italiji i sada u Hrvatskoj, a ime turistima jamči vrhunski obiteljski odmor prikladan za sve dječje uzraste, od malih beba do veće djece.

Uvjeti članstva u grupaciji strogo su definirani zahtjevnim standardima u jednoj od tri takozvane Smiley kategorije.

Osim toga, članstvo u Kinderhotelsu omogućava suradnju s najiskusnijim stručnjacima za planiranje odmora s malom djecom, što jamči da će se ponuda hotela i dalje razvijati prema najvišim standardima.

Family Hotel Vespera lani je kompletno obnovljen i danas nudi uslugu u skladu visoke četriri zvjezdice. Raspolaže s velikim brojem sadržaja za specifične potrebe djece svih uzrasta i želja, a orijentiran je naravno i na sveobuhvatnu pomoć roditeljima kako bi se i njima olakšao, odnosno pružio najbolji mogući odmor.

Roditeljima je tako na raspolaganju cjelodnevna usluga čuvanja djece, a u hotelu se može unajmiti sva potrebna dječja oprema – od bočica, grijača za bočice, kolica do igračaka i naprava za igranje…

Svi su sadržaji u hotelu namijenjeni djeci pa je čak recepcijski pult znatno niži nego u drugim hotelima.

A kako bi zadovoljili baš svakog nestašnog mališana, hotel raspolaže s nizom moderno opremljenih dječjih igraonica, prostora za zabavu te klupskih prostora za djecu, ali i odrasle.

Posebna atrakcija za ljetne dane svakako je veliki kompleks vanjskih bazena koji se prostiru na čak 3000 četvornih metara. Uz kaskadno postavljene kupališne sadržaje koji se spuštaju prema moru i plaži, gostima je na raspolaganju i veliki broj sportskih terena.