Kvarner newsletter / broj 28

Nogometno ljeto na Lošinju
Ljetni kamp Škole nogometa

S obzirom na to da je ljeto idealno za aktivan odmor, mladi naraštaji, zaljubljenici u nogomet ovo ljeto u Malom Lošinju mogu provesti u igri i treninzima s profesionalcima. Od 20. lipnja do 17. srpnja dva malološinjska hotela nude atraktivan Ljetni kamp Škole nogometa pod vodstvom nekadašnjeg izbornika hrvatske nogometne reprezentacije Zlatka Cice Kranjčara.

Da je nogomet najvažnija sporedna stvar na svijetu zna svako dijete, a upravo je njima na Lošinju namijenjen atraktivan program Ljetnog kampa Škole nogometa Kranjčar, koji će se ove godine održavati od 20. lipnja do 17. srpnja. U programu sudjeluju i dva malološinjska hotela prilagođena djeci i obiteljskom turizmu Hotel Aurora i Hotel Vespera – family hotel. Hotel Vespera odnedavno posluje u okviru prestižne europske grupacije Kinderhotels.

Ljetni kamp organizira čelnik Škole nogometa Kranjčar – Zlatko Cico Kranjčar, poznati hrvatski nogometaš i nekadašnji izbornik hrvatske nogometne reprezentacije, a treninge će voditi profesionalni treneri s licencijom UEFA PRO organizacije. Škola nogometa Kranjčar s radom je započela 2007. godine s ciljem zabavne edukacije i treninga dječaka i djevojčica svih uzrasta i ambicija. U skladu s tim, Škola nogometa organizira atraktivan ljetni kamp kako bi se djeca tijekom ljetnog odmora bavila sportskim aktivnostima pod vodstvo nogometnih profesionalaca.

Program je podijeljen u tjedne termine, a pristup svakom djetetu je individualan kako bi treningom svako od njih maksimalno iskoristilo vlastite sportske potencijale.

Ljetni kamp promovira nogometnu odličnost, sport, sunce, more, zdravu klimu, kolektivni duh, kreativnost, individualnost, poštovanje i fair play, a zdravim, zabavnim, izazovnim i profesionalno organiziranim sportskim programom Škola nogometa Kranjčar razvija kod djece svijest o zdravom životu, ali okom odličnih poznavatelja nogometa treneri možda otkriju i neke skrivene talente.

Program uključuje all inclusive uslugu – od hotelskog smještaja do sportske opreme.