Kvarner newsletter / broj 28

Otok Krk
Kamp Ježevac nudi luksuzne mobilne kućice

Kamp Ježevac na otoku Krku intenzivno se priprema za sezonu u kojoj će gostima ponuditi nove luksuzne mobilne kućice, nove sadržaje na plaži i dječjem igralištu, dodatne usluge poput autopraonice i niz drugih pogodnosti i iznenađenja.

Kamp Ježevac, koji posluje u sklopu tvrtke Zlatni otok, smješten je u neposrednoj blizini grada Krka, središta istoimenog kvarnerskog otoka, goste će ove godine dočekati s nizom noviteta. Sustavnim ulaganjima u podizanje kvalitete ponude i usluge, kamp svake godine goste dočekuje s novostima.

Najveće je ovogodišnje ulaganje u naselju s luksuznim mobilnim kućicama, u kojemu će se ove godine nuditi 12 novih kompletno opremljenih i klimatiziranih kućica. S njima kamp sad ima 32 kućice, a u narednoj se godini planira postavljanje još deset, čime će prema sadašnjim planovima biti dovršeno ulaganje u tu vrstu smještaja.

Novih 12 kućica smješteno je u najatraktivnijem dijelu kampa – u šumici uz plažu. Kamp se prostire na oko 11 hektara površine uz more, a naselje mobilnih kućica smješteno je uz rubni dio kako bi gosti mogli uživati u pogledu na more i biti što bliže plaži.

Svaka kućica ima dvije spavaće sobe, dnevni boravak, kuhinju, dva sanitarna čvora i vlastiti trijem. Površina im u prosjeku ne prelazi 30 četvornih metara, no zajedno s trijemom i pripadajućom okućnicom kućice pružaju dovoljno mjesta i za veće obitelji.

A upravo se o “okućnicama”, odnosno parcelama u kampu, i ove godine vodila velika briga, sve s ciljem što kvalitetnijih rješenja. Tako se kapacitet kampa malo smanjio, no korisnike će već ove godine dočekati znatno bolje uređene i opremljene “okućnice” koje su, dakako, sve opremljene električnom energijom i vodom, a dio namijenjen kamp-prikolicama i sustavom odvodnje.

Od niza ovogodišnjih novosti izdvajamo i nove, moderne sadržaje na dječjim igralištima te uređenu plažu s novim bistroom u kojem će se spravljati veći broj jela, koja će gosti moći ponijeti sa sobom ili naručiti na svoju “adresu”.

Novost je i nova automatska autopraonica namijenjena održavanju automobila, kampera i plovila. Gosti će koristiti i niz već ustaljenih usluga restorana i barova, trgovina, velikog sportskog centra koji je od kampa udaljen tristotinjak metara, tu je i besplatni pristup internetu, a nudi se i niz animacijskih programa za sve želje i uzraste.