Kvarner newsletter / broj 30

Kastav
Otvoren butik-hotel Kukuriku

U Kastvu, povijesnom gradiću na pola puta između Rijeke i Opatije, otvoren je butik-hotel Kukuriku. Uklopljen u prekrasan ambijent toga gradića, ovaj hotel će – jednako kao i istoimeni restoran, odavno poznat izvan granica zemlje – biti razlog više za dolazak. Za romantičare i one koji to tek žele postati ovo je nezaobilazno odredište...

Butik-hotel Kukuriku standarda četiri zvjezdice, izgrađen u prostoru starog kaštela, ima 15 soba, a ukupna mu je površina 1400 četvornih metara.

Svaka je soba površine četrdesetak četvornih metara, sve su opremljene luksuznim namještajem, a u polovici su ugrađeni i kamini. U sklopu hotela nalazi se multifunkcionalna soba za sastanke te beauty-centar sa saunom. Sudeći po internacionalnoj slavi restorana Kukuriku – koji se sada nalazi u sklopu hotela – razumljivo je da će se u novootvorenom objektu posebna pozornost posvećivati eno-gastro ponudi. Tako svi budući gosti mogu računati s nastavkom gastronomske ponude koja je proslavila restoran Kukuriku, ali i novom dimenzijom gostoprimstva koju najavljuje novotvoreni kastavski hotel istoga naziva.