Kvarner newsletter / broj 30

Hotel Therapia Crikvenica
Srce za razočarane nogometne navijače

Hrvatsku i Austriju vežu mnoge povijesne, prijateljske, turističke, pa i sportske veze, pa čak i to da ni jedna ni druga zemlja ne sudjeluje na Svjetskom nogometnom prvenstvu. Sportskim fanovima to sigurno nije ugodno, ali uz nešto sreće utjeha se ipak može naći.

“Ako već niste na Svjetskom nogometnom prvenstvu, onda barem ljetujte povoljnije nego drugi ili čak osvojite besplatno ljetovanje!” poručuju iz hotelske grupacije Falkensteiner, u čijem sastavu posluje i Hotel Therapia u Crikvenici. Oni pozivaju posjetitelje svoje internetske stranice da se klade na pobjednika Svjetskog nogometnog prvenstva i možda osvoje nagrade – tjedan dana ili dva vikenda boravka u hotelu. No, sudjelovanjem u akciji “Srce za razočarane nogometne navijače”, kojih je u Austriji i Hrvatskoj sigurno mnogo, dobitnici mogu biti i svi ostali kojima se do 11. srpnja u crikveničkome hotelu nudi posebna ponuda.

Hotel Therapia ima dugu povijest, izgrađen je 1895. godine pod nazivom “Nadvojvoda Josip”, a četiri godine kasnije je preimenovan u Hotel Therapia. Na njegovu dugu zdravstvenu tradiciju, prepoznatljivu arhitekturu i kvalitetnu ponudu oslanja se i današnja osuvremenjena ponuda, zbog koje je poznat u Hrvatskoj, ali i u sklopu Falkensteiner grupacije, koja danas upravlja s 24 objekta na području pet zemalja srednje Europe.