Kvarner newsletter / broj 31

4. Riječke stepenice
Ekskluzivna modna revija na otvorenom

Gradske stepenice u blizini popularnog riječkog Grand Hotela Bonavia ponovo će 27. kolovoza biti pretvorene u atraktivnu modnu pistu na kojoj će vodeći hrvatski proizvođači vrhunskih modnih marki predstaviti visoku modu – ženske večernje haljine i muška odijela.

Četvrtu godinu zaredom u Rijeci će se 27. kolovoza održati velika modna revija na otvorenom – Riječke stepenice će i ove godine okupiti vodeće domaće proizvođače visoke mode.

Riječ je o glamuroznoj modnoj reviji večernjih haljina i muških odijela najpoznatijih modnih kuća u Hrvatskoj. Kao i prethodnih godina, atraktivnom modnom događaju u središtu grada Rijeke pridružit će se i brojna imena svih sfera javnog života u Hrvatskoj. Svakog će izlagača u njegovoj promociji glamuroznih kreacija popratiti i neka slavna ličnost – od pjevača, glumaca, televizijskih voditelja, utjecajnih ljudi iz modnog i show biznisa do neizbježnih političara.

I ovogodišnje izdanje Riječkih stepenica održavat će se po uzoru na mnoge slične modne revije. Ali riječka modna manifestacija je posebna po iznimnoj atmosferi i ambijentu gradskih stepenica na kojima će se revija održati. Stepenice se nalaze kod Grand Hotela Bonavia, u neposrednoj blizini glavnog riječkog šetališta, popularnog Korza. Oko stepenica će biti postavljene tribine, a ulaz na reviju bit će besplatan. Organizatori i ove godine najavljuju odličan provod, a ako vremenske prilike toga dana ne budu povoljne, revija će se održati 3. rujna.