Kvarner newsletter / broj 32

Mali Lošinj
Hotelu Vespera priznanje za obiteljsku ponudu

U prvoj godini poslovanja kao obiteljski hotel malološinjska Vespera već je – uz mnoge zadovoljne goste – stekla i vrijedno priznanje: nagradu u konkurenciji najbolje turističke ponude za obitelji s djecom.

U natjecanju za najbolju turističku ponudu za obitelji s djecom – koje provodi najveći slovenski portal za obitelj ringaraja.net – Family hotel Vespera konkurirao je tjednim programom “Nezaboravni obiteljski odmor na Lošinju”. Lošinjski je hotel osvojio prvo mjesto u kategoriji “Obiteljski odmor na moru”. Inače, natjecanje se provodilo u četiri kategorije – morske i obiteljske destinacije u unutrašnjosti, obiteljski izleti te ljetne škole i kampovi za djecu.

Odlukom slovenskih i hrvatskih on-line glasača Hotelu Vespera pripala je pobjednička statua Lizaljka, svojevrsni simbol djetinjstva, opuštenosti i obiteljskog odmora.

Inače, Family hotel Vespera rekonstruiran je 2009. godine, a početkom 2010. postao je prvi hotel u Hrvatskoj član prestižne austrijske grupacije Kinderhotels Europe. U skladu s orijentacijom, hotel nudi bogate sadržaje za djecu i odrasle.