Kvarner newsletter / broj 35

Liburnia Riviera Hoteli
Čarobno blagdansko ozračje

Gosti Opatijske rivijere, a pogotovo gosti opatijskih Liburnia Riviera Hotela tijekom prosinca će moći uživati u bogato pripremljenim blagdanskim programima – od gastronomskih delicija do plesnih večeri i koncerata, a ponuda uključuje i akcijske cijene smještajnih aranžmana s nizom dodatnih blagdanskih iznenađenja.

Već od početka prosinca posjetitelji Opatijske rivijere moći će uživati u pravom blagdanskom ozračju. Naime, sve do kraja godine opatijska tvrtka Liburnia Riviera Hoteli, u čijem se sastavu nalazi 15 hotela smještenih duž cijele Opatijske rivijere, nude niz atraktivnih blagdanskih programa.

Tako će se od 3. do 26. prosinca u opatijskom Hotelu Kristal posjetitelji moći sladiti ukusnim tradicionalnim božićnim i novogodišnjim kolačima, a u danima koji će uslijediti i zabaviti nizom glazbenih programa. Vikendima će se u hotelima Imperial, Admiral i Excelsior priređivati atraktivne plesne večeri, a prava božićna poslastica posjetitelje čeka 18. prosinca kada će u velikoj Kristalnoj dvorani Hotela Kvarner biti održan veliki koncert pod nazivom “Božić u Opatiji”. Na njemu će u pratnji revijskog orkestra Zagrebačke filharmonije, članova baleta Kazališta Komedija te zborova Mići vrapčići i Opatijski dječaci nastupiti operna pjevačica Sandra Bagarić, uspješna glumica i pjevačica Renata Sabljak, jedan od najpoznatijih domaćih tenor-bariton pjevača Đani Stipaničev te glumac i pjevač Ervin Baučić.
Dodatnu predblagdansku ponudu zabavnog programa u Hotelu Imperial 19. prosinca uveličat će i Večer glazbe, slikarstva i poezije.

U danima uoči Božića još će se više intenzivirati ponuda zabavnih blagdanskih programa, što će biti popraćeno i povoljnijim blagdanskim aranžmanima u gotovo svim hotelima te grupacije. To su opatijski hoteli Marina, Admiral, Ambasador, Imperial, Istra, Palace Bellevue, Kristal te Hotel Excelsior u Lovranu, u kojima se za razdoblje od 24. do 28. prosinca nude aranžmani po povoljnim cijenama u koje je uključeno i niz usluga – gala Božićna večera te atraktivan paket usluga u njihovim wellness i spa centrima.

Odmor u hotelima dodatno će zagrijati i atraktivne tematske večeri kao i prigodni animacijski programi za djecu i odrasle. A s programima će se nastaviti sve do kraja godine, kada će uslijediti i nezaboravne novogodišnje zabave.