Kvarner newsletter / broj 38

Klaus Kobjoll u Opatiji
Seminar najnagrađivanijeg europskog hotelijera

Jedan od najnagrađivanijih europskih hotelijera Klaus Kobjoll održat će potkraj ožujka u Opatiji cjelodnevni seminar i predstaviti svoja iskustva na primjerima iz prakse koji su ga i postavili na vrh europskog hotelijerstva.

Opatija će 31. ožujka biti domaćin cjelodnevnog poslovnog seminara jednog od najboljih hotelijera Europe, Nijemca Klausa Kobjolla. Seminar će se održati u Grand hotelu 4 opatijska cvijeta.

Klaus Kobjoll vlasnik je višestruko nagrađivanog obiteljskog hotela Schindlerhof, koji je samo jedan od 12 njegovih ugostiteljskih objekata, uključujući restorane i jazz klub. Također je autor sedam poticajnih poslovnih knjiga i predavač čija je inventivna poslovna iskustva samo lani čulo više od milijun ljudi diljem svijeta. Ovo je drugi put da posjećuje Hrvatsku, jer je prije manje od godine dana sličan seminar organiziran i u Zagrebu.

Iskustva toga hotelijera, koja će otvoreno razotkriti zainteresiranim sudionicima, primjenjiva su ne samo u hotelijerstvu nego i na drugim poljima rada. Naime, osim što je njegov hotel nekoliko puta proglašavan najboljim u Njemačkoj, Klaus Kobjoll vlasnik je i drugih titula – nekoliko godina zaredom proglašavan je najboljim njemačkim, a 2009. godine i najboljim europskim poslodavcem.

Na ovom poslovnom seminaru sudionici će – kako se najavljuje – moći naučiti kako investirati, kako motivirati i odabrati dobre djelatnike te dobiti odgovore na niz drugih pitanja.