Kvarner newsletter / broj 3

Opatija
Ponuda za zaljubljene, one koji su to bili ili će biti

Opatija je nadaleko poznata kao grad ljubavi i romantike koji zaljubljenima priređuje nezaboravne trenutke. Kao i prethodnih godina, i ove godine za Dan zaljubljenih Opatija i njeni hoteli onima koji su zaljubljeni ili će to tek biti nude posebne aranžmane.

U danima oko Valentinova, dana zaljubljenih, opatijski hoteli organiziraju romantične aranžmane za svoje goste.

Hotel Bristol i Design Hotel Astoria nude aranžman “Ljubavna simfonija” koji u dva polupansiona uključuje doručak u sobi, ljubavni napitak dobrodošlice u baru, poklon, romantičnu večeru te posjet Spa & Beauty zoni odnosno Thalasso wellness centru.

 

Ponuda Hotela Admiral od 14. do 16. veljače ljubavnicima uz dvije nezaboravne večere omogućuje i neograničeno korištenje bazena i jacuzzija te Aromarium eucaliptus saune u relax zoni, a Grand hotel 4 opatijska cvijeta svojim gostima daruje čokoladnu tortu zaljubljenih te čokoladnu masažu za dvoje.

Opatijski Hotel Kristal 14. veljače goste dočekuje koktelom “ljubavni eliksir” te Valentinovim kolačićima, a poslije večere u Kristal baru priređuje zabavu do jutarnjih sati.

Grand hotel Adriatic jamči zaljubljenima da će od 5. do 17. veljače u Danima wellnessa i Valentinova postići harmoniju duha i tijela.

Prigodne aranžmane hoteli Kvarner i Milenij organiziraju od 10. do 12. veljače, a u Hotelu Opatija do 19. veljače.

Hotel i vila Ambasador u romantičnu ponudu uključuju i relaksaciju u sauni obnovljene relax zone, a lovranski Hotel Park korištenje bazena i fitnessa te “znak pažnje” za pripadnice nježnijeg spola.

Tri polupansiona u Hotelu Punta u Malom Lošinju obuhvaćaju posjet Miomirisnom vrtu te degustaciju otočkih jela i pića, parcijalnu miomirisnu masažu s uljem lavande te korištenje bazena, saune i fitnessa.