Kvarner newsletter / broj 41

Family fun park Pepé
Dobrodošlica i sadržaji za najmlađe goste

Kamp Čikat u Malom Lošinju, otprije poznat kao obiteljsko odredište, svoje je prijateljstvo s djecom sada dokazao i otvaranjem prvog dječjeg zabavnog parka, po čemu je jedinstven ne samo u Hrvatskoj nego i u Europi. Djeca i njihovi roditelji sada imaju važan dodatni razlog da u njemu provedu odmor.

Malološinjski kamp Čikat svoje tradicionalno prijateljstvo prema djeci dokazao je brojnim rekreativnim sadržajima na otvorenom prostoru pa ne čudi da su čak 10 do 15 posto gostiju činili najmlađi, djeca do 12 godina. Za njih, ali i za najmlađe mještane Malog Lošinja, osmišljen je i uređen Family fun park Pepé – prvi dječji zabavni park, na površini 500 četvornih metara, od kojih je 200 četvornih metara unutarnjeg prostora. Kamp je izgrađen po najvišim standardima zaštite i sigurnosti djece, a sastoji se od četiri tematska sadržaja. Baby area prostor je namijenjena djeci od jedne do četiri godine. Odjel fun box na oko 40 četvornih metara ima tunele za provlačenje, penjalice, bazene s lopticama, tobogane i njihalice. Sportska arena namijenjena je djeci od 4 do 12 godina, a opremljena je za nogomet, košarku, badminton, odbojku i hokej. Vanjski prostor, smješten u neposrednoj blizini Family fun parka Pepé, ima trkaću stazu namijenjenu go-kartu na pedale.

Važno je istaknuti da će Family fun park Pepé voditi osposobljeno osoblje kojim će rukovoditi međunarodno priznata odgojiteljica te da se u radu vodi računa o potrebama djece prema dobi.

Family fun park Pepé radit će cijele godine, a zanimljivo je i to da će se u njemu susretati djeca koja su na odmoru u kampu s djecom koja žive na otoku, što će jednim i drugim mališanima otvarati nove vidike. U planu je i organiziranje zajedničkih izleta, natjecanja i radionica, a – u skladu s filozofijom otoka Lošinja – aktivnosti će biti u znaku osobitog otočkog podneblja. Roditelji će u parku djecu moći ostaviti na čuvanju, a također će se organizirati proslave rođendana. U blizini parka je i restoran koji je ponudom i uređenjem potpuno prilagođen djeci.

Obitelji s djecom ove godine u kampu Čikat očekuje i posebno iznenađenje – bon za besplatan ulaz u Family fun park Pepé u trajanju dva sata.