Kvarner newsletter / broj 42

Opatija dobila još jedan hotel
Hotel Villa Kapetanović

Na mjestu nekadašnjeg pansiona Ville Kapetanović, smještene ponad Opatije, mjesta s kojega se pruža spektakularan pogled na cijelu Opatijsku rivijeru, početkom lipnja otvoren je novi Hotel Villa Kapetanović, nadograđeno i pomno uređeno zdanje kategorije četiri zvjezdice.

Nakon četveromjesečne nadogradnje i pažljivog uređenja, Opatija je početkom lipnja dobila novi hotel visoke kategorije – Hotel Villa Kapetanović. Objekt se nalazi ponad Opatije i Voloskog, na mjestu s kojega se pruža jedinstven pogled na cijelu Opatijsku rivijeru. No pogled, iako zaista prekrasan, tek je jedan od aduta toga novog, malog i modernog opatijskog hotela.

U staroj Villi Kapetanović bilo je deset soba, a sada, nakon dogradnje, gostima su na raspolaganju 24 udobne i dizajnerski uređene sobe te tri apartmana. Uređenje hotela potpisuje poznati europski dizajnerski studio iz Padove.

Uz smještajne kapacitete hotel nudi niz drugih sadržaja – lobby bar, business centar, konferencijsko-banketnu dvoranu s mogućnošću organizacije seminara, team buildinga, svečanih večera, vjenčanja, okruglih stolova, balova... te vanjski bazen okružen mediteranskim biljem i sunčalištem. U ponudi je i privlačna spa zona s finskom i turskom saunom, jacuzzijem za osam osoba te tranquility soba s anatomski oblikovanim drvenim ležaljkama.

U skladu s povećanjem smještajnih kapaciteta prošireno je i privatno parkiralište hotela (38 parkirnih mjesta, od čega se 12 mjesta te jedno mjesto za autobus nalazi u garaži).

Uskoro se očekuje službeno rješenje o dobivanju kategorije 4 zvjezdice, u skladu s kojima je hotel u cijelosti uređen.

Iako djeluje kao zasebna cjelina, gostima hotela na raspolaganju je i postojeći restoran Laurus, u kojemu, uz već spomenuti pogled na more, mogu uživati u ukusnim morskim specijalitetima i kvalitetnim domaćim i svjetskim vinima.