Kvarner newsletter / broj 42

Ljeto u Lovranu i Medveji
Pozivamo vas na ples!

Kako bi gosti Lovrana i Medveje za vrijeme odmora mogli uživati i u brojnim zabavnim sadržajima, u tim će se destinacijama i ove godine održavati atraktivni programi Ljeto u Lovranu i Ljeto u Medveji.

U lovranskom starom gradu – na Trgu sv. Ivana, Trgu sv. Jurja i u crkvi sv. Jurja, na terasama hotela i vila, od sredine lipnja pa sve do kraja kolovoza održavat će se atraktivan program 16. Ljeta u Lovranu. Bit će tu koncerata ozbiljne glazbe, klapa, zborova, puhačkih orkestara, organiziranih razgledanja lovranske baštine, a sve s ciljem zabavljanja gostiju koji će tijekom ljeta boraviti u Lovranu.

Lovranski će gosti gotovo svakodnevno moći uživati u zabavnim priredbama. Osim koncerata koji će se održavati na spomenutim lokacijama, zabavno će biti na lovranskom molu gdje će se odvijati brojne tematske večeri – ribarske noći s eminentnim hrvatskim glazbenicima (1. i 22. srpnja te 4. i 19. kolovoza) te Jadranski susreti (5. srpnja). Bit će zabavno i na terasama lovranskih hotela gdje će se, uz koncerte, održavati atraktivni Magic Show (13. i 27. srpnja) te popularni DJ party u stilu Studija 54 (svake srijede u kolovozu).

Ponedjeljkom, srijedom i petkom od 19 do 21 sat uz stručno će se vodstvo organizirati razgledanje crkve sv. Jurja.

Zabavno će biti i u obližnjoj Medveji gdje će se ove godine održavati 2. Ljeto u Medveji. Program će trajati od 14. srpnja do 18. kolovoza, a bit će koncerata, pučkih veselica i plesnih večeri. Program će se odvijati svakog četvrtka na terasi restorana Medvejica.