Kvarner newsletter / broj 4

Mali Lošinj
Uskoro otvorenje obnovljenog Hotela Aurora

Lošinjska će hotelska ponuda od ove sezone biti bogatija za još jedan novouređeni hotel. Naime, Tvrtka Jadranka uložila je 130 milijuna kuna u Hotel Auroru, čija je rekonstrukcija pri kraju. To je najveće ulaganje u hotel od njegove izgradnje 1977. godine.

Hotel Aurora smješten je u jednoj od najljepših lošinjskih uvala, Sunčanoj uvali. Uz osnovnu ocjenu standarda kvalitete četiri zvjezdice, hotel će zadovoljiti i poseban standard jer nosi oznaku wellness hotela. Hotel ima 391 smještajnu jedinicu – jednokrevetne i dvokrevetne sobe, standardne, superior i premium sobe, obiteljske, sobe prilagođene osobama s posebnim potrebama te apartmane.

Hotel će imati i posebne programe prehrane uz standardnu ponudu pansiona i polupansiona te uslugu noćenja s doručkom.

U wellness centru na dvije razine bit će, između ostalog, unutarnji bazen s grijanom morskom vodom i s raznim vodenim atrakcijama.

Hotel Aurora postat će i važno kongresno središte jer će imati polivalentnu dvoranu kapaciteta 400 sjedećih mjesta i manju dvoranu za 20 osoba.

Hotelski će lobi imati 180 sjedećih mjesta i prostranu terasu te će nuditi atraktivna pića i barske mješavine.

U sklopu hotela, osim već postojećih sportsko-rekreativnih sadržaja poput tenisa, odbojke na pijesku, kuglanja, mini golfa, stolnog tenisa, najma bicikla i plovila te škole jedrenja, predviđeni su i prostori za djecu, kao i mjenjačnica, ambulanta i internet kutak.