Kvarner newsletter / broj 43

Beach Club Santos – Rab
Među najboljim beach klubovima u Europi

Rab je ove godine doista meta svjetskih medija – prvo su ga, početkom proljeća, proglasili potencijalnim kraljevskim odredištem, potom ga je CNN u svibnju proglasio jednim od najljepših svjetskih destinacija za nudiste, a ovih dana o njemu se priča kao mjestu s jednim od najboljih beach klubova u Europi.

Volite li lude noćne provode u mondenim klubovima, a nalazite se u Kvarneru, ne propustite barem jednu noć provesti u jednom od najboljih europskih klubova na plaži – Beach Clubu Santos na otoku Rabu. To čitateljima predlaže britanski “Guardian”, koji je krajem lipnja predstavio listu s petnaestak najboljih beach klubova u cijeloj Europi. Da vijest bude još bolja, na popisu se uz rapski Santos našao još jedan klub iz Hrvatske, klub Carpe Diem u Hvaru.

Ova je objava, ističu u Turističkoj zajednici grada Raba, još jedan dokaz da je otok Rab posljednjih godina sve popularniji kada je riječ o dobrom noćnom provodu.

Santos Beach Club tijekom cijelog ljeta ima veoma zanimljiv i kvalitetan program, pa su i drugi slični klubovi počeli slijediti njihov primjer.

Klub je smješten na plaži Pudarica, dva je kilometra udaljen od najbližeg naselja Barbata i oko desetak kilohappy houra metara od grada Raba. Takva mu lokacija dopušta 24-satnu zabavu. Danju djeluje kao lounge bar s ponudom after beach partija, i sportskih aktivnosti poput odbojke na pijesku. Noću se pak u klubu osim podija na više razina i pješčane plaže može plesati i u bazenu, a i odmarati na stolicama, foteljama i ležaljkama razasutima duž plaže i kluba. Program je svaki dan drugačiji, a uključuje mnogo toga – od klasičnih klupskih programa, gostovanja svjetskih DJ-a, go-go plesačica pa do nešto drugačijih oblika zabave, tijekom kojih posjetitelji mogu sudjelovati čak i u profesionalnom fotografiranju.