Kvarner newsletter / broj 43

Nova ponuda Zračne luke Rijeka
Panoramski letovi iznad Jadrana

Od početka srpnja sa Zračne luke Rijeka možete se otisnuti i na zračne izlete okolicom otoka Krka ili čak na panoramske letove duž cijele obale Jadrana…

Zračna luka Rijeka u suradnji sa zagrebačkom tvrtkom Ecos Pilot School od početka srpnja zainteresiranima nudi atraktivne zračne izlete iznad otoka Krka, duže panoramske letove, pa čak i cjelodnevne izlete u destinacije po želji.

Program letova uključuje nekoliko aranžmana. Let iznad sjevernog dijela otoka Krka traje oko dvadeset minuta. Drugi let traje 35 minuta i uključuje nadlijetanje čitavog otoka, a treći nudi letove sve do Kornata u trajanju od sat i pol. Cijene aranžmana kreću se od 120 do 590 eura po letu. Zainteresirani mogu poći i na jednodnevne izlete u destinacije po želji – u Zadar, Dubrovnik, pa čak i Veneciju. Takva usluga uključuje i prijevoz putnika do aerodroma i natrag u bilo koje mjesto na otoku Krku.

Aranžmani će se uskoro moći ugovarati na zasebnom šalteru krčkog aerodroma, a letovi će biti mogući tijekom cijelog dana. Za tu su svrhu angažirana četiri pilota (za dvije smjene) i dva manja zrakoplova – Piper s četiri i Cessna s tri sjedala.