Kvarner newsletter / broj 43

Nerezine
House party i ljetne igre

Planirate li ovoga kolovoza ljetovati u Nerezinama svakako požurite, jer luda zabava počinje već prvog vikenda. U petak 5. kolovoza budite na velikom house partyju koji priređuje proslavljeni talijanski DJ Paolo Barbato, a 7. kolovoza probudite dijete u sebi na još jednim Ljetnim igrama.

Drugu godinu za redom prvog petka u kolovozu u klubu Ridimutak Beach Bar u Nerezinama na otoku Lošinju održat će se veliki house party pod kapom proslavljenog talijanskog DJ-a i producenta Paola Barbata. Ljubitelji istinskog house zvuka tako će ponovo doći na svoje, a budući da se o njegovom prošlogodišnjem nastupu još priča s velikim ushićenjem, sličan doživljaj očekuje se i ove godine. Kao što ljubitelji znaju, Barbatove produkcije našle su se na vrlo cijenjenim miksanim kompilacijama kao što su Global Underground i Ministry of Sound. Tijekom duge i bogate karijere nastupio je s brojnim glazbenim velikanima (Frankie Knuckles, Satoshi Tomiie, Marshall Jefferson) u mnogim poznatim klubovima Europe. Ridimutak Beach Bar nalazi se na istoimenoj plaži u Nerezinama, dvadesetak kilometara sjeverno od grada Malog Lošinja.

Tek što se odmorite od dobrog partijanja, već u nedjelju očekuje vas još jedna zabavna razbibriga – Nerezinske ljetne igre. Igre će se uglavnom održavati na plaži, no ako mislite da je riječ o klasični sportskim disciplinama – varate se. Posrijedi je niz igara kao što su: natjecanje u penjanju po klizavom stupu, beach volley, mali nogomet, boćanje, turnir u briškuli i trešeti te potezanje konopa, a za najmlađe su organizirane dječje igre. Za sudjelovanje u igrama može se prijaviti tko god želi.

Sportski dio započet će oko 16 sati, a nakon igara upriličit će se bogat zabavno-gastronomski program sa svečanom dodjelom nagrada i feštom da kasnih noćnih sati.