Kvarner newsletter / broj 44

4. Kastav Rock Festival
Mladi za mlade

Kastav će 10. rujna četvrtu godinu zaredom biti poprište prave rock groznice zahvaljujući Kastav Rock Festivalu, bendovima koji će na njemu nastupiti te vjernoj publici koja ni ove godine sigurno neće zaobići taj mladi, ali žestok festival.

Istog dana kao i lani, 10. rujna, Kastav će u svoje ambijentalno središte privući brojne rokere i zaljubljenike u rock glazbu. Ondje se održava 4. Kastav Rock Festival na kojemu se ove godine očekuje nastup najmanje šest bendova. Riječ je, doduše, o mladim, ali respektabilnim domaćim demo bendovima koji su ovim festivalom dobili idealnu priliku predstaviti se publici. Sudeći prema lanjskim sudionicima, vjerujemo da ni ovogodišnji bendovi neće iznevjeriti slušatelje.

Festival će se održati u samom središtu Kastva, na velikoj pozornici u neposrednoj blizini stare jezgre i tako će, s obzirom na to da je grad relativno malen, biti gotovo nemoguće zaobići ovu rock priredbu.

Kastav Rock Festival je kulturni projekt koji u Kastav i širu okolicu donosi nezastupljenu rock glazbu i pruža priliku mladim bendovima te im osigurava javni prostor za izražavanje svoje kreativne energije. Zanimanje za projekt pokazali su bendovi, publika, ali i mediji koji su ovaj događaj svojevremeno uvrstili u top 10 ljetnih festivala/koncerata.

Program će započeti oko 19 sati, a ulaz je besplatan.