Kvarner newsletter / broj 46

Turistički informativni centar Rijeka
Nova lokacija – stara funkcija

Posjetitelji Rijeke koji žele bilo koju informaciju o turističkoj ponudi grada odsad to mogu učiniti na novoj, atraktivnijoj adresi – na Korzu 14. Turistički informativni centar dobio je moderniji prostor, a pritom se raniji kontakti nisu mijenjali.

Od početka listopada turisti grada Rijeke sveobuhvatne informacije o turističkoj ponudi grada i okolice mogu dobiti u Turističkom informativnom centru na novoj lokaciji. Centar se preselio na novu, atraktivniju adresu – na Korzo 14, tek nekoliko desetaka metara od stare adrese. Tako je TIC ostao jednako pristupačan jer se nalazi u samom srcu grada, na najposjećenijem gradskom šetalištu, ali se zbog preseljenja u novi, moderniji prostor kontakti nisu morali mijenjati.

Posjetitelji u TIC-u mogu saznati sve što ih zanima – usmene informacije o gradu (o znamenitostima, smještaju, restoranima, zabavi, događanjima...), dobiti detaljne brošure, vodiče i ostale informativne materijale, kupiti ulaznice za razna događanja te originalne riječke suvenire s oznakom “Izvorno riječko” i “Osobita kvaliteta”.

Radno vrijeme TIC-a u zimskom je razdoblju od 8 do 19.30 sati, subotom i praznikom od 8 do 13.30 sati, nedjeljom je zatvoren, a sve potrebne informacije turisti, osim u TIC-u, mogu dobiti i na dva info-kioska, na Rivi i Riječkom lukobranu, te u Info Punktu na Trsatskoj gradini, gdje se, osim informacija o gradu, mogu saznati i svi detalji vezani uz Trsat.