Kvarner newsletter / broj 46

Opatijski Festival čokolade
Nema slađeg odmora!

Opatiju već tradicionalno početkom prosinca prožima jedan snažan osjećaj – užitak u čokoladi. Slatka fantazija će od 2. do 4. prosinca u Opatiji opet biti stvarnost jer na redu je još jedno izdanje Festivala čokolade.

Ovisnici o čokoladi opet će u Opatiji od 2. do 4. prosinca moći proživjeti sanjanu fantaziju – kušati čokoladu i slastice pripremljene od nje, pa čak i uživati u njezi na bazi čokolade. Riječ je, naravno, o najslađoj manifestaciji od svih – Festivalu čokolade, koji će se ove godine u Opatiji održati šesti put. Svako izdanje donosi neka nova iznenađenja, no okus na koncu ipak uvijek ostaje isti – slatki, s primjesom dodatnog užitka u neočekivanim aromama.

Za vrijeme trajanja Festivala, koji će se održavati u brojnim opatijskim hotelima, kavanama i wellness centrima, posjetitelji će imati priliku uživati svim osjetilima na brojnim degustacijama, natjecanjima, izložbama, projekcijama filmova i drugim atraktivnim događanjima na temu čokolade. Tradicionalno će se i opet izrađivati najveća torta od čokolade, a poseban užitak doživjet će oni koji se odluče i za ponudu više. Riječ je o slatkim wellness aranžmanima poput ekskluzivnih tretmana tijela čokoladom, aroma-hidromasažnih kupki, tretmana lica preparatima od čokolade...

Uživate li u čokoladi ne propustite doći u Opatiju. Puna tri dana sve će biti u znaku toga poznatog okusa, ali posjetitelje će nemalo obradovati poneko iznenađenje za nepce, a bogata gastronomska ponuda klasičnih specijaliteta bit će oplemenjena okusima čokolade i prirediti užitak u brojnim naizgled nespojivim dodatnim aromama.