Kvarner newsletter / broj 47

Riječki sajam – prosinac za obitelj
Prvi obiteljski sajam Family Fest

Vječito pitanje odabira božićnih i novogodišnjih poklona za sve članove obitelji od ove godine u Rijeci više nije problem. Naime, Riječki sajam prvi put organizira veliki obiteljski sajam Family Fest, na kojemu će se od 21. do 24. prosinca okupiti veliki broj proizvođača raznih prigodnih poklona i svega potrebnog za blagdane, dom i obitelj.

Stanovnici i turisti grada Rijeke ove godine sigurno neće morati brinuti oko odabira božićnih poklona jer će se u velikoj Dvorani mladosti od 21. do 24. prosinca održati 1. Family Fest – veliki obiteljski božićni sajam. Prema najavama organizatora, a riječ je o Riječkom sajmu, na ovoj prigodnoj božićnoj manifestaciji okupit će se veliki broj proizvođača i zastupnika proizvoda i usluga namijenjenih svim članovima obitelji – djeci, majkama, očevima, bakama i djedovima… Dakle, 1. Family Fest gostima će ponuditi velik izbor poklona na jednom mjestu. Program izlagača obuhvaća širok spektar proizvoda, svega što je potrebno za dom i obitelj, vjenčanja i obiteljske svečanosti – od eno-gastro-proizvoda, papirne galanterije, knjiga i multimedijalnih sadržaja, do proizvoda za očuvanje zdravlja i ljepote.

Osim niza industrijskih proizvoda, na sajmu će se moći kupiti i proizvodi lokalnih proizvođača koji plijene pažnju modernih potrošača jer su dio tradicije te proizvedeni na ekološki način.

Da bi obiteljski šoping na 1. Family Festu protekao u zabavi i veselju, na sajmu će se tijekom sva četiri dana organizirati zabavno-edukativne radionice, igraonice za male i velike, bogat glazbeni program i još mnogo toga.