Kvarner newsletter / broj 47

U sklopu opatijskog Festivala čokolade
Najslađi vikendi u Milenij hotelima

Nakon Festival čokolade, koji se u Opatiji održava od 2. do 4. prosinca, opatijski Milenij hoteli svoju će čokoladnu fantaziju nastaviti sve do 12. prosinca, do kada će nuditi brojne slatke aranžmane po iznimno povoljnim cijenama.

Opatijska čokoladna priča, koja se ove godine u sklopu poznatog Festivala čokolade odvija već šesti put, bit će dodatno zaslađena programima Milenij hotela produženima sve do 12. prosinca.

Festival čokolade traje, naime, od 2. do 4. prosinca i u tom će terminu brojni opatijski hoteli, kavane i wellness centri nuditi svoje čokoladne doživljaje – slastice svih vrsta i oblika, jela na bazi čokolade i ekstravagantne wellness tretmane s tom slatkom delicijom. Ali oni koji ne mogu uživati u Festivalu čokoladnu će fantaziju i nakon toga pronaći u Milenij hotelima – jedinom hotelskom lancu u Hrvatskoj koji ima vlastitu proizvodnju čokolade.

Goste Milenij hotela ove godine u povodu “svečanosti čokolade” očekuju još bogatiji, zanimljiviji i k tome cijenom povoljni programi.

Ponuda vrijedi za minimalno dva noćenja na bazi polupansiona u objektima visoke kategorije – Hotelu Milenij i Milenij Grand Hotelu 4 opatijska cvijeta. Cijene aranžmana kreću se od 63 do 96 eura po osobi, u što su uključene brojne slatke pogodnosti. Neke od njih su – čokoladno iznenađenje u sobi, čokoladna masaža i piling kože, besplatni čokoladni kolači i kava te po jedan gratis program Spa svijeta u Royal Spa centru Hotela Milenij.