Kvarner newsletter / broj 4

Kamp Ježevac – Krk
Stižu luksuzne kućice

Vodstvo krčke tvrtke Zlatni otok, koja već nekoliko godina posluje u sklopu grupacije Valamar, jedne od vodećih hotelsko-turističkih kompanija u Hrvatskoj, nastavlja sa značajnim ulaganjima u obnovu i obogaćivanje sadržaja postojećih turističkih objekata i kapaciteta.

U tijeku je sveobuhvatno uređenje krčkog Hotela Koralj koji će do ljeta dobiti bazen, a najopsežniji se radovi očekuju u dvama krčkim kampovima – Ježevac i Politin, u kojima se ulagalo i proteklih godina. Značajnim ulaganjima ta 11 hektara velika turistička zona dobila je nove, modernije konture, a uređenje će se nastaviti ove godine.

Kamp Ježevac, koji je star gotovo pet desetljeća, ove će godine dobiti prvih deset luksuznih klimatiziranih mobilnih kućica, svojevrsnih apartmana. U njima će u čarima kampiranja uživati i oni gosti koji se nisu voljni odreći pogodnosti smještaja u “udobnijim” objektima.

Osim novih kućica, pomno će se urediti i cijeli zapadni dio kampa koji zbog konfiguracije tla dosad nije bio u punom opsegu korišten za smještaj. Tako će se zahvaljujući većim novčanim ulaganjima otvoriti nova zona na kojoj će biti uređeno čak stotinjak novih parcela za kamp kućice te 18 dodatnih parcela za šatore.

Dovršetkom radova na krčenju i uređenju novih parcela dostići će se gotovo 70-postotna pokrivenost kampa parceliziranim zemljištem, gdje će se kamperi moći uživati u udobnijem i kvalitetnijem odmoru.

Osim u uređenje parcela mnogo se ulaže i u širenje sustava opskrbe vodom i električnom energijom.