Kvarner newsletter / broj 4

Hoteli Baška
Novi elitni apartmani već čekaju goste

Na mjestu nekadašnjih hotela Velebit i Baška u mjestu Baška na otoku Krku, gradi se novi kompleks zajedničkog naziva Residence Baška čiji će apartmani i sobe u kategoriji četiri i pet zvjezdica već ove predsezone dočekati prve goste.

Novi objekt na mjestu starih hotela Velebit i Baška imati će ukupno 64 smještajne jedinice razine usluge od četiri zvjezdice dok će dosadašnji hotel Strand postati dio već postojeće Vile Adrie.

Novi kapaciteti cijelog tog kompleksa već se neko vrijeme oglašavaju na službenim web stranicama Hotela Baška na kojima su podrobno opisani svi objekti. Tako će gosti u cijelom kompleksu koji će se rasprostirati na tri kata i prizemljem na raspolaganju imati  ukupno 18 dvokrevetnih soba, 18 studio apartmana, 26 apartmana s jednom spavaćom sobom te dva luxury apartmana smještena na najvišem katu. Oba će apartmana biti velika oko 120 četvornih metara, sobe će imati zasebne kupaonice, a imat će i veliku terasu sa saunom, hidromasažnom kadom i sunčalištem s kojeg se pruža pogled na more i šljunčanu plažu.

Osim novih apartmana u sklopu tvrtke Hoteli Baška gradi se i novi kongresni centar koji će biti „prislonjen“ na Hotel Corinthia. Riječ je o velikoj polivalentnoj dvorani namijenjenoj poslovnim gostima,  koja će dodatno obogatiti sadržaje u hotelu. Naime, u tom je hotelu nedavno izgrađen i veći wellness centar u sklopu kojeg su sagrađeni unutarnji grijani i vanjski bazen.