Kvarner newsletter / broj 5

Kvarnerska dobrodošlica
Informacije za sadržajan boravak

Na ulasku u regiju Kvarnera vaši domaćini u info-punktovima informirat će vas o svim mogućnostima za sadržajan boravak i kvalitetan smještaj, čime će pridonijeti da se osjećate ugodno te upoznate regiju prepunu raznolikosti i zanimljivosti. Vaša prva točka neka budu Kvarner info-punktovi kojima se od početka travnja pridružuje i onaj u Gorskom kotaru.

Na području Kvarnera do sada su otvorena tri Kvarner info-punkta – onaj u Zračnoj luci Rijeka (otok Krk), potom Kvarner Info – Opatija (odmorište Rupa – Zapad) te Kvarner Info – jug (Novi Vinodolski). Od početka travnja ove godine njima je pridružen i Kvarner Info – Gorski kotar (Delnice) čije su otvaranje financirali Grad Delnice, Turistička zajednica Kvarnera te Ured za gospodarski razvoj Primorsko-goranske županije.

Inače, prošle je godine samo Kvarner Info – Vrata Jadrana posjetilo gotovo 90 tisuća gostiju kojima je podijeljeno gotovo 200 tisuća promidžbenih materijala o Kvarneru, Hrvatskoj i o lokalnom području.

O dinamičnom životu Kvarnera, turističkim atrakcijama te mogućnostima odmora Turistička zajednica Kvarnera turiste obavještava i putem turističkog informatora “Kvarner info” koji će se u ovoj godini tiskati u 210 tisuća primjeraka na devet jezika, pri čemu prvi put i na ruskom jeziku. U nakladi od 260 tisuća primjeraka tiska se i “Kalendar priredaba” koji se kvartalno umeće u “Kvarner info”, dok se preostalih 50 tisuća primjeraka umeće u dnevnik “Novi list”.