Kvarner newsletter / broj 5

Rab
Vodič s jedinstvenim osobnim fotoalbumom

Mafini-album “Otok Rab 2008” vodič je s jedinstvenim osobnim fotoalbumom u koji će turisti moći stavljati svoje fotografije, a njihovim razgledavanjem uvijek se vraćati u destinaciju, o kojoj će kroz doživljeno vlastito iskustvo rado pričati svojim prijateljima.

Svi turisti koji ubuduće posjete Rab moći će nabaviti vodič s jedinstvenim osobnim fotoalbumom u koji će moći umetnuti i svoje fotografije. Izradu Mafini-albuma “Otok Rab 2008” potaknuo je veliki zaljubljenik u taj hrvatski otok gospodin Mathias Finck. U taj po mnogo čemu poseban vodič s uobičajenim informacijama o povijesti, prirodnim ljepotama, turističkoj ponudi destinacije, ali i vrlo interesantnim pričama o Rabljanima, njegovi korisnici moći će lijepiti svoje fotografije na 240 za to predviđenih praznih mjesta.

Vodič je tiskan na hrvatskom, njemačkom, engleskom i talijanskom jeziku, a njegova posebnost je u tome što je Rab oslikan kroz doživljaj osobe koja ne potječe s otoka, ali je veliki zaljubljenik u njega. U vodiču se čitatelju nudi i niz praktičnih savjeta, od toga gdje može otići na izlet, kupiti rapsku tortu, pronaći lokaciju za ronjenje ili pak dobrog frizera...

Listanjem vodiča s osobnim fotoalbumom gost se uvijek može vratiti u destinaciju, prisjetiti se nezaboravnih trenutaka provedenih s dragim ljudima i fotografije pokazivati svojim prijateljima. Na taj način stvaraju se osobne veze s destinacijom, koja se najbolje promovira kroz doživljeno iskustvo.