Kvarner newsletter / broj 5

Opatijski wellness centri
Od japanske kupke do masaže kristalnim kuglama

Sve više opatijskih hotela otvara nove wellness & spa centre koji gostima pružaju doista pregršt mogućnosti za relaksaciju i opuštanje, a što će u širokoj paleti proizvoda odabrati ovisi samo o tome što žele.

Nastojeći zadovoljiti svjetske trendove, brojni opatijski hoteli sve više ulažu u nove wellness i spa centre, želeći gostima priuštiti iznimnu ugodu i mogućnost relaksacije na razne načine – od saune, turske kupelji, raznih masaža do luksuznih tretmana. Tako se, primjerice, Hotel Ambasador s pet zvjezdica može pohvaliti novim Five elements wellness&spa centrom, osmišljenim kao spoj drevnih istočnjačkih tehnika i stručnih modernih wellness programa. To je ujedno prvi wellness brend Liburnia Riviera hotela, a najesen će mu se pridružiti Hotel Marina u Mošćeničkoj Dragi. Five elements wellness& spa centar temelji se na feng shuiju, točnije elementu vode, dok će se novi wellness u Hotelu Marina bazirati na elementu zemlje. Five elements centar među ostalim nudi masažu pet elemenata, originalnu tehniku masiranja kristalnim kuglama, zatim uređaj za masiranje pod mlaznicama vode, relax sobu s vodenim krevetima, VIP zonu unutar spa-relax zone koja osigurava privatnost i luksuz.

Novootvorenim wellnessom Essentia Adriatica, uz već postojeći na osmom katu, podičiti se može i Grand Hotel Adriatic, idealan kao izbor za kongrese i incentive putovanja. U ponudi toga hotela su brojni tretmani tijela i lica s magnolijom, lavandom, mandarinom, čokoladom i ružmarinom, a posebno je tražen i ritual za parove s hidromasažnom aromatičnom kupkom koji uključuje još i suho voće, pjenušac, masažu i korištenje relax zone. I u luksuznom Hotelu Mozart gosti će moći uživati u tretmanima i među ostalima izabrati jedinstvenu japansku kupku koja dolazi s japanskog izvora Beppu, a iz ljudskog tijela čisti toksine i stimulira sve važne funkcije organizma.