Kvarner newsletter / broj 6

Restoran Plavi podrum
U društvu najboljih u svijetu

Najstariji restoran na opatijskoj rivijeri Plavi podrum u Voloskom uvršten je među stotinu najboljih restorana u svijetu, a lista najboljih objavljena je u Freemason`s Hall Covent Gardenu u Londonu.

Plavi podrum u Voloskom uvršten je među 100 najboljih restorana u svijetu. Lista najboljih objavljena je u Freemason`s Hall Covent Gardenu u Londonu, a priznanja dodjeljuje prestižni San Pellegrino World`s 50 Best Restaurants.

Plavi podrum je najstariji restoran na opatijskoj rivijeri sa stogodišnjom tradicijom poslovanja i iznimnom gastronomskom ponudom. Osim smještajem objekta iz kojeg se pruža prekrasan pogled na zaštićenu lučicu, restoranska ponuda je pravi gastronomski doživljaj. Njegova vlasnica Daniela Kramarić je dvostruka prvakinja somelijera Hrvatske i ujedno najbolja somelijerka istočne i srednje Europe. Uz niz lokalnih ribljih specijaliteta te jela spravljenih od sezonskih namirnica, u ponudi Plavog podruma nalazi se i više od 250 vina iz čitavog svijeta.